10 dic 2012

Decomisen un transport de carn de caça que no complia amb la normativa

Agents del grup d'antifurtivisme del Cos d'Agents Rurals del Departament d'Agricultura han realitzat, en el marc d'una operació portada a terme durant les darreres setmanes, el comís de diversos exemplars d'animals de caça morts i destinats al consum humà sense els requisits de comercialització i transport.
Entre els animals decomissats hi ha diversos exemplars de porc senglar, daina, mufló i cérvol. A més, s'ha procedit també al comís de dos cérvols mascles abatuts il·legalment en una àrea privada de caça.
Els cérvols van ser comissats en un control a l'Alt Empordà sense els preceptius precintes que n'avalen la procedència legal, denunciant al caçador que els havia abatut.
La investigació ha comportat posar al descobert una pràctica presumptament il·legal de compra venda i transport de carn de caça, destinada al consum humà i que no complia amb la normativa vigent.

Agentes del grupo de antifurtivismo del Cos d'Agents Rurals de Departament d'Agricultura han realizado, en el marco de una operación llevada a cabo durante las últimas semanas, la incautación de varios ejemplares de animales de caza muertos y destinados al consumo humano sin los requisitos de comercialización y transporte.
Entre los animales decomisados hay varios ejemplares de jabalí, gamo, muflón y ciervo. Además, se ha procedido también al decomiso de dos ciervos machos abatidos ilegalmente en una área privada de caza.
Los ciervos fueron decomisados en un control en el Alt Empordà sin los preceptivos precintos que avalan su procedencia legal, denunciando al cazador que los había abatido.
La investigación ha comportado poner al descubierto una práctica presuntamente ilegal de compra venta y transporte de carne de caza destinada al consumo humano y que no cumplía con la normativa vigente.



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...