27 nov 2012

Agricultura destina 8,6 milions d'euros a ajudes pel benestar animal del porcí


El Departament d'Agricultura va resoldre la setmana pasada favorablement 288 so·licituds d'ajudes per a la modernització d'explotacions ramaderes per un import total de 8,6 milions d'euros, que suposen una inversió total de gairebé 20 milions d'euros. Aquests diners serviran per a realitzar les inversions necessàries per adaptar les explotacions a les noves normes comunitàries sobre benestar animal.
La mitjana de les ajudes es de 30.000 euros per explotació. Segons ha explicat el departament, es vol donar el màxim suport a les explotacions de porcí que han de realitzar inversions per adaptar-se a les normes de benestar animla, facilitant els ajuts i el crèdit a aquest sector.


El Departament d'Agricultura resolvió la semana pasada favorablemente 288 solicitudes de ayudas por la modernización de explotaciones ganaderas por un importe total de 8,6 millones de euros, que suponen una inversión total de casi 20 millones de euros. Este dinero servirá para realizar las inversiones necesarias para adaptar las explotaciones a las nuevas normas comunitarias sobre bienestar animal.
La media de las ayudas es de 30.000 euros por explotación. Según ha explicado el departamento, se quiere dar el máximo apoyo a las explotaciones de porcino que deben realizar inversiones para adaptarse a las normas de bienestar animal, facilitando las ayudas y el crédito a este sector.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...