12 nov 2012

El reconegut director Isaki Lacuesta roda un vídeo per a la DO Empordà





Un americà que passa un mal moment arriba a l'Empordà per trencar amb el passat. La seva dona l'ha deixat i es veu incapaç de superar el dolor que li causa el desamor, per això abandona els Estats Units. Aquest és el punt de partida del vídeo que el cineasta Isaki Lacuesta ha rodat aquests dies per promocionar els vins i l'oferta enoturística de la DO Empordà. La iniciativa té com a objectiu donar a conèixer la rica i variada oferta de la denominació d'origen, tant pel que fa als seus vins com a les activitats culturals, comercials i d'oci que organitzen els cellers. El vídeo, que es podrà veure ben aviat, esta protagonitzat per Mark Schardan i Txe Arana i transcorre en diversos escenaris: les vinyes de l'Empordà i molts dels seus paisatges (Roses, Fonteta, Colera, Platja d'Aro o Vilajuïga,entre d'altres).
Isaki Lacuesta és un reconegut director gironí d'origen basc que ha realitzat mitja dotzena de llargmetratges, entre ells el film Los Pasos Dobles, que va ser guardonat amb la Concha de Oro del Festival de Cine de San Sebastián l'any 2011.
Ha rebut també premis en diferents festivals i certamens internacionals i el premi Gaudí per Los Condenados l'any 2009.

Una americano que pasa un mal momento llega al Empordà para romper con el pasado. Su mujer lo ha abandonado y se ve incapaz de superar el dolor del desamor. Por ello, huye de los Estados Unidos. Éste es el punto de partida del vídeo que el cineasta Isaki Lacuesta ha rodado estos días para promocionar los vinos y la oferta enoturística de la DO Empordà. La iniciativa tiene como objetivo dar a conocer la rica y variada oferta de la denominación de origen, tanto en lo referente a sus vinos como a las actividades culturales, comerciales y de ocio que organizan las bodegas. El vídeo, que se podrá ver pronto, está protagonizado por Mark Schardan y Txe Arana y transcurre en diferentes escenarios: las viñas del Empordà o muchos de sus paisajes (Roses, Colera, Platja d'Aro, Fonteta o Vilajuïga, entre otros).
Isaki Lacuesta es un reconocido director gerundense de origen vasco que ha realizado media docena de largometrajes, entre ellos el film Los Pasos Dobles, galardonado con la Concha de Oro del Festival de Cine de San Sebastián en 2011. Ha recibido también premios en diferentes festivales y certámenes internacionales y el premio Gaudí por Los Condenados en el año 2009.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...