12 nov 2012

Els EUA revisen a la baixa les previsions de collita mundial de blat

L'informe WASDE del mes de novembre (el document que elabora mensualment el departament d'Agricultura dels EUA amb les previsions de collita mundial) ha rebaixat en dos milions de tones la producció de blat respecte a la xifra que havia previst al mes d'octubre, passant de 653 milions de tones als 651 de la última estimació, feta pública avui.
El text explica aquesta reducció per la mala collita d'Austràlia (sotmesa a una forta sequera) i de Turquia (on el clima fred i humit del principi de la temporada ha retardat el desenvolupament de les plantes i ha augmentat les plagues).
Pel que fa al blat de moro, l'informe revisa les dades de l'octubre amb un augment. Així, es pasa d'una previsió de 700 milions de tones a 840.

El informe WASDE del mes de noviembre (el documento que elabora mensualmente el departamento de agricultura de EEUU con las previsiones de cosecha mundial) ha rebajado en dos millones de toneladas la producción de trigo respecto a la cifra que había previsto en el mes de octubre, pasando de 653 millones de toneladas a los 651 de la ultima estimación, hecha pública hoy.
El texto explica esta reducción por la mala cosecha de Austria (sometida a una fuerte sequía) y de Turquía (donde el clima frío y húmedo del inicio de la campaña ha retardado el desarrollo de las plantas y propiciado el aumento de plagas).
En lo referente al maíz, no obstante, el informe revisa al alza los datos de octubre. Así, se pasa de una previsión de 700 millones de toneladas a otra de 840.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...