15 nov 2012

Neix Terra i Taula, una unió de productors i restauradors del Baix Penedès


Aquest dimarts 13 de novembre s’ha presentat el col·lectiu Terra i Taula format per productors i cuiners del Baix Penedès. L’acte de presentació s’ha dut a terme al Mas 
de les Gralles (a la Bisbal del Penedès) i ha servit per presentar les bases d’aquest projecte, els motius de la seva creació i els integrants que en formen part. Finalment els integrants han posat en pràctica la filosofia de Terra i Taula amb una degustació de plats elaborats amb productes acompanyats amb maridatge de vins.
Terra i Taula esta integrat per productors agroalimentaris i cuiners que treballen en la recerca de  la màxima qualitat en els productes, elaboracions i serveis. Des de l'associació s'entén aquesta unió com "natural i necessària per preservar el gust i el futur dels productes de qualitat, al mateix temps que per contribuir des de la nostra comarca a treballar per la cultura gastronòmica de Catalunya". El paper dels cuiners serà "divulgar i reconèixer els productes de la nostra comarca a través d’elaboració de jornades gastronòmiques, publicació de receptes, confecció de tallers culinaris, actes de divulgació, entre d’altres".
Els productors, per la seva banda, es comprometen a treballar "per la recerca constant i rigorosa per oferir productes amb les millors qualitats organolèptiques possibles". Entre els productors hi ha cellers, productors d'oli, de verdures, formatgeries o productors de calçots, entre d'altres.



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...