El director executiu d'Aldahra Fagavi, Josep Maria Gaset ahir durant la presentació Fotos:Agronoticies.com |
Aldahra Fagavi produirà alfals i altres farratges en diferents formats (bales d'alfals deshidratat de gran densitat, granulats...) destinats a satisfer la demanda del mercat dels Emirats Àrabs Units, on no es permet la producció d'alfals per la gran quantitat d'aigua necessària per al seu cultiu.
Representants de l'empresa àrab van destacar el gran potencial de la zona de Catalunya i Aragó pel que fa als farratges (entre les dues sumen el 80% del total espanyol) i van manifestar la seva intenció d'arribar a acords amb empreses locals i d'ampliar les inversions durant els pròxims anys. La companyia també va voler destacar el seu compromís amb la zona, especialment ara que, segons van dir, la reforma de la PAC obre molts interrogants de cara al futur.
El desembarcament d'Aldahra Agriculture a Espanya es va produir al 2007, tot i que no va ser fins al 2009 quan es va implantar a la Vall de l'Ebre amb la compra de Desagro & Sonyn (a Bujaraloz). Tres anys més tard, a principis del 2012 l'empresa àrab va entrar al mercat farratger català amb la compra de Farpla i Alfapla (dues empreses de Linyola) i unes mesos més tard, al juny, va anunciar la fusió amb el grup Gaset, líder en producció i comercialització d'alfals a nivell espanyol.
El grup Gaset (integrat per les filials Catalana de Farratges, Torinda, Fagavi, Fagavi Canarias i Soluciones Agrícolas Torregrossa) té una gran implantació al Pla d'Urgell, on va ser fundat a l'any 1963 pels pares de l'actual director general, Josep Maria Gaset, tal i com va recordar ahir ell mateix durant el seu discurs.
Gaset va destacar també que la fusió suposarà elements positius per les dues bandes i va mostrar el seu convenciment de que la unió tindrà un gran futur.
El director de operaciones de Aldahra Fagavi durante su discurso Fotos: Agronticies.com |
Aldahra Fagavi producirá alfalfa y otros forrajes en diferentes formatos (balas de alfalfa deshidratada de gran densidad, granulados...) destinados a satisfacer la demanda del mercado de los Emiratos Árabes Unidos, donde no se permite la producción de alfalfa por la gran cantidad de agua necesaria para su cultivo.
Representantes de la empresa árabe destacaron el gran potencial de la zona de Catalunya y Aragón en lo referente a la producción de forraje (las dos suman el 80% del total de España) y manifestaron su intención de llegar a acuerdos con empresas locales y de ampliar las inversiones durante los próximos años. La compañía también quiso destacar su compromiso con la zona, especialmente ahora que, según manifestaron, la reforma de la PAC abre muchos interrogantes de cara al futuro.
El desembarco de Aldahra Agriculture en España se produjo en 2007, a pesar de que no fue hasta 2009 cuando se implantó en el Valle del Ebro con la compra de Desagro & Sonyn (en Bujaraloz). Tres años más tarde, a principios de 2012, la empresa árabe entró en el mercado forrajero catalán con la compra de Farpla y Alfapla (dos empresas de Linyola) y unos meses más tarde, en junio de este año, anunció su fusión con el Grup Gaset, líder en producción y comercialización de alfalfa a nivel español.
El Grup Gaset (integrado por las filiales Catalana de Farratges, Torinda, Fagavi, Fagavi Canarias y Soluciones Agrícolas Torregrossa) tiene una gran implantación en la comarca leridana del Pla d'Urgell, donde fue fundado en 1963 por los padres del actual director general, Josep Maria Gaset, como recordó ayer él mismo durante su discurso.
Gaset destacó también que la fusión supondrá elementos positivos por ambos lados y mostró su convencimiento de que la unión tendrá un gran futuro.
no es farratges dolçet, sino grupo gaset o farratges gaset quienes han echo la fusion con aldhara agriculture.
ResponderEliminar