21 ago 2012

Totes les comarques catalanes poden arribar avui a temperatures extremes


El termòmetre de l'autovia A-2 a Anglesola (Urgell) marcava aquest matí 36 graus. Al migdia els termòmetres dels vehicles indicaven ja més de 37 a la plana de Lleida.                                   

La calor sufocant no ens deixa, de moment. Avui, per sisè dia consecutiu, Protecció Civil manté activada l'alerta del Pla Procicat per les elevades temperatures i també l'alerta del Pla Infocat per l'alt risc d'incendi.
De fet, durant el dia d'avui s'esperen temperatures molt altes arreu del territori, de manera que totes les comarques de Catalunya apareixen amb possibilitat de superar el llindar de temperatures extremes. Pel que fa a totes les comarques de Lleida, comarques de la Catalunya Central, Pallars Jussà i Alt Urgell (Alt Pirineu), Vallès Occidental i Vallès Oriental (Barcelona), Conca de Barberà (Tarragona), Gironès i Selva (Girona), hi ha una probabilitat més alta que es superi aquest llindar de temperatures extremes. 
Temperatures que, de moment, no tenen ganes d'abandonar-nos, doncs es preveu que aquest episodi de calor s'allargui almenys fins dijous o divendres.






No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...