11 jul 2012

Més de quaranta dotacions dels Bombers treballen en un incendi a Vilaverd

Les flames han obligat a tallar quatre carreteres aquesta tarda                                                                               Foto: Bombers
Els Bombers de la Generalitat treballen des de primera hora de la tarda en un incendi a Vilaverd (Conca de Barberà), on han desplaçat 30 dotacions terrestres i 12 mitjans aeris, incloent 4 avions de vigilància i atac, 6 helicòpters bombarders i dos helicòpters de comandament.
El foc està actiu i afecta una zona de vegetació forestal baixa que antigament eren camps agrícoles.  A la zona hi bufa vent de marinada que està empenyent lentament les flames cap al nord.
Segons les primeres informacions, l'incendi hauria començat a prop de la carretera C-14, a l'alçada del punt quilomètric 31, al nord de Vilaverd.
Segons informen des del Servei Català de Trànsit, les flames han obligat a tallar la carretera C-240 i poc després també la C-14 direcció Alcover (entre els punts quilomètrics 20 i 34). En els dos casos els vehicles es desvien per la C-37 i la N-240 a l'alçada d'Alcover. 
També s'ha tallat la TV-7042 a Montblanc i la T-742 a Valls. Els vehicles són desviats per la TV-7421.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...