10 jul 2012

En fase de control l'incendi de Sant Feliu Saserra

Els Bombers de la Generalitat han declarat en fase de control aquest vespre a les 21.25 hores l' incendi de Sant Feliu Saserra (al Bages). El foc, del que s'ha rebut avís a les 18.47 hores de la tarda, s'ha declarat prop de la carretera C-25 (l'Eix Transversal). El foc es localitza una zona entre Sant Feliu Sasserra i la C-25, l’Eix Transversal, i no està a prop de cap nucli habitat. Així mateix, segons informa el Servei Català de Trànsit, no hi ha cap afectació viària.
Durant la jornada d'avui s'han declarat dos incendis més que s'han pogut controlar sense majors incidències. El primer d'aquests focs s'ha declarat aquest migdia a Santa Maria de Corcó (Osona) en un camp de cereal. Els Bombers, que hi ha desplaçat deu vehicles i tres helicòpters, l'han controlat a primera hora de la tarda quan havia cremat 3,5 hectàrees de camps de cereal.
El segon incendi del dia ha tingut lloc a Bellprat (a l'Anoia), també en una zona agrícola. S'ha declarat cap a les 17.30 hores de la tarda i s'ha pogut controlar amb rapidesa després de que els Bombers hi enviessin vuit dotacions terrestres i quatre aèries. Poc abans de les 20.00 hores de la tarda s'ha donat per controlat i s'han anat retirant els efectius.
El Conseller d'Interior, Felip Puig, ja va avisar ahir de que, malgrat que les temperatures no són tan altes com fa dues setmanes i que les pluges havia donat una treva, el risc d'incendi continuava sent alt en moltes comarques catalanes i va recordar que  no es pot abaixar la guàrdia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...