11 jul 2012

El foc de Vilaverd encara manté tallades tres carreteres


Imatge d'aquesta tarda del foc, ara ja en fase de control          Foto: Bombers
L’incendi de Vilaverd es troba en fase de control des de les 21.32 hores, segons han comunicat els comandaments de Bombers de la Generalitat desplaçats a la zona del foc.
Una trentena de dotacions terrestres, entre vehicles d’aigua i de comandament, quedaran tota la nit per seguir amb les feines d’extinció, apagar possibles punts calents i vigilar tot el perímetre. Els mitjans aeris ja s’han retirat en fer-se fosc. Les estimacions fetes pel cos d’Agents Rurals parlen d’una superfície afectada superior a les 30 hectàrees, principalment de zona boscosa. Pel que fa a les incidències viàries, el Servei Català de Trànsit informa que en pocs minuts es reobrirà la circulació per la carretera C-14, tancada durant més de tres hores a causa de l’incendi. Tot i així, es mantenen tallades les següents carreteres:

-la C-240 entre els punts quilomètrics 31 i 34, en ambdós casos els vehicles són desviats per la C-37 
-la N-240 a l’altura d’Alcover
-i la TV-7042 a Montblanc entre els punts quilomètrics 0 i 12.

Extingit l’incendi de Sant Feliu Sasserra

Pel que fa a l’incendi de Sant Feliu Sasserra (Bages) declarat ahir, a les 18.47, els Bombers de la Generalitat l’han donat per extingit a les 22.40 hores d’avui, després que durant el dia no hagi aparegut cap punt calent. Les dotacions terrestres que encara quedaven al lloc ja han abandonat la zona.
 El cos d’Agents Rurals informa que el foc ha cremat unes 4’2 hectàrees de vegetació, el 80% de la qual és agrícola i el 20% restant, forestal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...