12 jul 2012

Un nou foc a Vilaverd i un incendi a l'Ametlla de Mar compliquen la circul·lació a les comarques tarragonines

Imatge de l'incendi de Vilaverd presa ahir                                   Foto: Bombers
17.35 h- Els Bombers de la Generalitat treballen en les tasques d’extinció d’un nou focus a 100 metres del perímetre de l’incendi que va haver ahir a Vilaverd. A hores d'ara un altre incendi  de vegetació baixa en una urbanització a l'Ametlla de Mar manté tallada l'autopista AP-7 en sentit sud, després de que cap a les 17.30 s'obrís en sentit nord. En aquest foc, que també ha obligat a interrompre la circulació de trens  entre l'Ametlla i l'Hospitalet de l'Infant, hi treballen ara mateix sis dotaciones dels Bombers.
Pel que fa al nou focus de Vilaverd, al dispositiu d’una vintena de dotacions terrestres que hi havia a la zona, s’estan afegint uns vint vehicles més i 13 dotacions aèries.Aquest focus es troba entre les carreteres C-240a i TV-7042, a la zona del Pla d’En Viver.En aquest sentit, el Servei Català de Trànsit informa que la carretera TV-7042 està tallada en sentit oest, al terme municipal de Montblanc. 
Com a mesura preventiva s’ha demanat el desallotjament de les cases que es troben entre els quilòmetres 10 i 11 de la carretera TV-7042. S’han desallotjat també 3 persones que habitaven en cases properes a la carretera i a prop també de les basses on els helicòpters carreguen aigua. En total hi ha una seixantena de persones desallotjades.
Fins al lloc s’han desplaçat vuit patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques, amb caràcter preventiu, i efectius de la Policia Local, entre d’altres.La Direcció General de Protecció Civil ha emès aquest matí una prealerta del pla Infocat per risc d’incendi a 8 comarques de la Catalunya Central, Lleida, Tarragona i Terres de l’Ebre. Aquestes comarques són: Anoia, Segarra, Alt Camp, Conca de Barberà, Priorat, Ribera d’Ebre, Terra Alta i Baix Ebre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...