1 jul 2012

Un vi del celler Mas Foraster, entre els millors de l'Estat


El Celler Mas Foraster està d’enhorabona amb un altre reconeixement a un dels seus vins. En aquest cas, el Josep Foraster Selecció 2007 ha estat inclós a la guia que recull els 300 millors vins de l’Estat. 
En aquesta Guia on es destaquen aquests 300 vins s'inclou cava, vi blanc, vi rosat i vi negre. El Josep Foraster Selecció 2007 ha estat puntuat amb 90 punts i el destaquen per el seu taní ben integrat i per la seva bona acidesa que li aporta frescor i que “és molt característica en els vins de La Conca”, com explica Ricard Sebastià, enòleg i propietari del celler.
La Guia Vi + Gastronomia dels 300 millors vins d'Espanya és el resultat de l’acurat treball d'un equip de tastadors que ha fet seva la tasca de seleccionar el més destacable de la producció en un Estat on hi ha molts cellers de primera línia i de reconeguda qualitat. Per arribar al reduït nombre de 300 etiquetes s'han analitzat i tastat més de 3.000 vins.
Les mostres, provinents de tots els territoris de l’Estat, han estat seleccionades prèviament i dividides per categories: escumosos, blancs, rosats, negres joves, negres de criança, generosos i dolços. En una fase posterior, s'han avaluat els vins per mitjà de sessions de rigoroses cates a cegues. I aquí és on el vi del celler Mas Foraster ha destacat per davant d’altres, donant un nou reconeixement a aquest celler de la DO Conca de Barberà.

La bodega Mas Foraster está de enhorabuena por otro reconocimiento a uno de sus vinos. En este caso, el Josep Foraster Selecció 2007 ha sido incluido en la guía que recoge los 300 mejores vinos del Estado. En esta guía donde se destacan estos 300 vinos se incluye cava, vino blanco, vino rosado y vino tinto. El Josep Foraster Selecció 2007 ha sido puntuado con 90 puntos y lo destacan por su taní bien integrado y por su buena acidez, que le aporta frescor y que "es muy característica en los vinos de la Conca", como explica Ricard Sebastià, enólogo y propietario de la bodega.
La Guía Vi+Gastronomía de los 300 mejores vinos de España es el resultado del esmerado trabajo de un equipo de catadores que han hecho suya la tarea de seleccionar lo más destacable de la producción del Estado donde hay muchas bodegas de primera línea y de reconocida calidad. Para llegar al reducido número de 300 etiquetas se han catado y analizado más de 3.000 vinos.
Las muestras, procedentes de todos los territorios del Estado, han sido seleccionadas previamente y divididas por categorías: espumosos, blancos, rosados, tintos jóvenes, tintos de crianza, generosos y dulces. En una fase posterior, se han evaluado los vinos a través de rigurosas sesiones de cata a ciegas. Y, es precisamente aquí, donde el vino de Mas Foraster ha destacado por encima de otros, dando un nuevo reconocimiento a esta bodega de la DO Conca de Barberà.

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