9 jul 2012

Els Bombers treballen en un incendi a Pinós, al Solsonès

                                                                                                             Foto: Bombers
Els Bombers de la Generalitat treballen, des de les 16.58 hores, en un incendi que afecta massa forestal i també zona agrícola al municipi de Pinós (Solsonès). Al lloc hi treballen 15 dotacions terrestres i 7 mitjans aeris, incloent-hi, 4 avions de vigilància i atac (AVA), dos helicòpters bombarders i un helicòpter de comandament. El foc es troba en fase de control des de les 17.47 hores i ara segueixen les feines per acabar d’extingir les flames. 
Bona part dels mitjans aeris es retiraran del lloc durant els pròxims minuts.L’incendi s’ha declarat en una zona propera a la carretera C-55 i la ràpida actuació n'ha impedit la progressió. 
Segons les primeres informacions, hauria afectat una superfície aproximada d’entre 3 i 4 hectàrees de vegetació forestal i camps de conreu.Bombers de la Generalitat ha treballat conjuntament amb Agrupacions de la Defensa Forestal (ADF). Fins al lloc també s’hi han desplaçat diverses dotacions del cos d’Agents Rurals, Mossos d’Esquadra i del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...