23 ago 2012

El celler Tomàs Cusiné inicia demà la verema per elaborar un nou vi

El celler Tomàs Cusiné inicia demà divendres, dia 24, la verema a la seva finca amb la collita per a un nou vi que s'anomenarà Finca La Serra.
Es tracta d'un monovarietal seleccionat en vinya i collit a mà, del que se'n farà una producció d'un miler d'ampolles i del que preveu la seva sortida al mercat el mes de maig del 2013, després d'una mitja fermentació en bóta de roure.
En general, la previsió de la verema d'enguany, que s'allargarà fins a mitjans d'octubre, serà de baix rendiment, molt similar a la de la campanya anterior, a conseqüència del calorós estiu. Els raïms es presenten molt sans i en un moment de maduració avançada, especialment per als vins blancs.


La bodega Tomás Cusiné inicia mañana viernes, día 24, la vendimia en su finca con la cosecha para un nuevo vino blanco que se llamará Finca La Serra.
Se trata de un monovarietal seleccionado en viña y cosechado a mano, lo que se hará una producción de un millar de botellas y del que prevé su salida al mercado en mayo de 2013, después de una media fermentación en barrica de roble.
En general, la previsión de la vendimia de este año, que se alargará hasta mediados de octubre, será de bajo rendimiento, muy similar a la de la campaña anterior, a consecuencia del caluroso verano. Las uvas se presentan muy sanas y en un momento de maduración avanzada, especialmente para los vinos blancos

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...