6 ago 2012

La DO Montsant proposa unir música i tastos de vins durant una nit d'estiu

                                                                                               Foto: Rafael López Monné

Les nits d'estiu conviden al relax i a gaudir dels productes de la terra. Per això, la DO Montsant proposa un tast dels seus vins, acompanyat pel violí de Marta Cardona i el violoncel d’Oriol Aymat per al dijous 23 d’agost. Als matisos que aporten els vins de Montsant a la vista, l’olfacte, el gust i el tacte, s’hi sumaran en aquesta ocasió les sensacions que aportaran a l’oïda les melodies interpretades per aquests músics del duo “Montsant”.
 Els vins escollits per al tast, que dirigirà l’enòleg i membre del Consell Regulador de la DO, Joan Asens, són tres blancs i tres negres. Els primers, Ètnic blanc (Celler el Masroig), Clos d’Englora blanc (Baronia del Montsant) i Trossos Sants (Alfredo Arribas). Els negres, Finca l’Argatà (Joan d’Anguera), Aloja (Coca i Fitó) i Ètim Garnatxa (Coopertaiva Falset Marçà).
El tast tindrà lloc a l’Hotel Hostal Sport de Falset, el dijous 23 d’agost, a les 20h. Les inscripcions (places limitades) es poden formalitzar al web de la DO Montsant. El preu és de 20 euros.

Las noches de verano invitan al relax y a disfrutar de los productos de la tierra. Por eso, la DO  Montsant propone una cata de sus vinos, acompañada por el violín de Marta Cardona y el violonchelo de Oriol Aymat, para el jueves 23 de agosto. A los matices que aportan los vinos de Montsant a la vista, el olfato, el gusto y el tacto, se sumarán en esta ocasión las sensaciones que aportarán al oído las melodías interpretadas por estos músicos del dúo "Montsant".
 Los vinos elegidos para el cata, que dirigirá el enólogo y miembro del Consejo Regulador de la DO, Joan Asens, son tres blancos y tres tintos. Los primeros, Ètnic blanc (Celler el Masroig), Clos d’Englora blanc (Baronia del Montsant) y Trossos Sants (Alfredo Arribas). Los tintos, Finca l’Argatà (Joan d’Anguera), Aloja (Coca i Fitó) y Ètim Garnatxa (Coopertaiva Falset Marçà).
La cata tendrá lugar en el Hotel Hostal Sport de Falset, el jueves 23 de agosto, a las 20h. Las inscripciones (plazas limitadas) se pueden formalizar en la web de la DO Montsant. El precio es de 20 euros.



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...