20 ago 2012

La DO Montsant porta els seus vins a la Rambla de Tarragona


24 cellers de la DO Montsant donaran a tastar els seus vins el proper dissabte 1 de setembre a la Rambla Nova de Tarragona. Després de la bona acollida que el passat novembre va tenir la iniciativa “Montsant es planta a Barcelona”, la DO Montsant i els seus cellers mantenen l’aposta de donar a conèixer els seus vins al consumidor final català.
Aquesta mostra de vins, Montsant a la Rambla, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona, s’emmarca en la celebració dels 10 anys de la DO Montsant, una regió vitivinícola de la comarca del Priorat que des de la seva creació l’any 2001 ha estat excel·lentment valorada per la qualitat dels vins que s’hi elaboren.
Montsant a la Rambla s’iniciarà a les 11h del matí i romandrà oberta fins a les 9 de la nit. Per un preu de 10€, els assistents rebran un copa Riedel i 5 vals de degustació per tastar els vins dels cellers que seran presents a la mostra. Molts d’aquests vins (blancs, negres, rosats i dolços) gaudeixen del reconeixement dels crítics més influents, no només a nivell català i estatal sinó també en l’àmbit internacional.

24 bodegas de la DO Montsant darán a catar sus vinos el próximo sábado 1 de septiembre en la Rambla Nova de Tarragona. Tras la buena acogida que el pasado noviembre tuvo la iniciativa "Montsant se planta en Barcelona", la DO Montsant y sus bodegas mantienen la apuesta de dar a conocer sus vinos al consumidor final de proximidad.
Esta muestra de vinos, "Montsant en la Rambla", que cuenta con la colaboración del Ayuntamiento de Tarragona, se enmarca en la celebración de los 10 años de la DO Montsant, una región vitivinícola de la comarca del Priorat que desde de su creación en el año 2001 ha sido excelentemente valorada por la calidad de los vinos que se elaboran.
"Montsant en la Rambla" se iniciará a las 11h de la mañana y permanecerá abierta hasta las 9 de la noche. Por un precio de 10 €, los asistentes recibirán un copa Riedel y 5 vales de degustación para catar los vinos de las bodegas que estarán presentes en la muestra. Muchos de estos vinos (blancos, tintos, rosados​y dulces) gozan del reconocimiento de los críticos más influyentes, no sólo a nivel catalán y estatal sino también en el ámbito internacional.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...