20 ago 2012

La Fira de Sant Miquel de Lleida ja compta amb un 95% d'ocupació

La Fira Agrària de Sant Miquel de Lleida, que tindrà lloc a la capital del Segrià del 27 al 30 de setembre, ha assolit ja el 95% d'ocupació, xifra que representa, segons els seus organitzadors, "un bon ritme de contractació", similar al d'edicions anteriors. Però millor encara són les dades d'Eurofruit, el certamen, paral·lel i simultani a la Fira de Sant Miquel, dedicat al sector de la fruita, que es troba ja al 100%.
Pel que fa als sectors, s'ha observat un creixement significatiu d'àmbits com el fred industrial i les energies sostenibles, especialment el referent al tractament de biomassa. 
Segons previsions de la organització, es calcula que la Fira de Sant Miquel (que enguany arriba a la seva 58 edició) i Eurofruit (que es situa ja en la 27ena) comptin amb la presència d'uns 300 expositors i rebin 190.000 visitants.

La feria agraria de Sant Miquel de Lleida, que tendrá lugar en la capital del Segrià del 27 al 30 de septiembre, ha llegado ya al 95% de ocupación, cifra que representa, según sus organizadores, "un buen ritmo de contratación" similar al de ediciones anteriores. Pero mejores todavía son los datos de Eurofruit, el certamen paralelo y simultáneo a la Fria de Sant Miquel, dedicado al sector de la fruta, que se encuentra ya al 100%. 
En lo referente a los sectores, se ha observado un crecimiento significativo de ámbitos como el frío industrial y la energías sostenibles, especialmente en lo referente al tratamiento de biomasa.
Según previsiones de la organización, se calcula que la Fira de Sant Miquel (que este año llega a su 58 edición) y Eurofruit (que se sitúa ya en la 27) cuenten con la presencia de unos 300 expositores y reciban 190.000 visitantes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...