5 ago 2012

L'Agrobotiga d'Alcarràs posa en marxa un servei de venda per internet

Els nous temps demanen adaptar-se a noves necessitats, noves formes de viure i de comprar, per això l'Agrobotiga d'Alcarràs ha posat en marxa un nou servei de venda on-line a través de la seva pàgina web, que permetrà als seus clients comprar per internet i rebre la comanda a domicili.
L'especialitat de la botiga són els productes cooperatius i artesans, tant propis com d'altres cooperatives catalanes, i la seva oferta inclou begudes, fruita, conserves, sucs naturals, formatges, iogurts, xarcuteria, carns, arrossos i postres, entre d'altres.
L'agrobotiga, que pertany a la Cooperativa d'Alcarràs, es va inaugurar a l'abril del 2010, disposa d'una superfície de 150 metres quadrats i esta ubicada a la planta baixa de la mateixa cooperativa. És també membre de Fruits de Ponent.


Los nuevos tiempos piden adaptarse a nuevas necesidades, nuevas formas de vivir y de comprar, por eso la Agrobotiga d'Alcarràs ha puesto en marcha un nuevo servicio de venta on-line a través de su página web, que permitirá a sus clientes comprar por internet y recibir la comanda a domicilio.
La especialidad de la tienda son los productos cooperativos y artesanos, tanto propios como de otras cooperativas catalanas y su oferta incluye bebidas, fruta, conservas, zumos naturales, quesos, yogurts, charcutería, carne, arroces y postres, entre otros.
La Agrobotiga, que pertenece a la Cooperativa d'Alcarràs, se inauguró en abril de 2010, dispone de una superficie de 150 metros cuadrados y está ubicada en la planta baja de la misma cooperativa. Es también miembro de Fruits de Ponent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...