20 abr 2012

Agricultura alerta de que només s'ha presentat un 60% de les DUN


El proper 30 d'abril, dilluns, finalitza el període de presentació de la Declaració Única Agrària (DUN) i, aquest any, no hi haurà allargament del termini. Malgrat això, en data 19 d'abril, només havien estat presentades el 60% de les declaracions corresponents a l'any 2011. Per aquest motiu, des del departament d'Agricultura s'avisa als interessats  de la importància de que realitzin la seva gestió abans de la data indicada.
Després del 30 d'abril, hi haurà un període de 25 dies naturals per presentar la declaració i els ajuts associats, però amb una penalització d'un 1% per dia hàbil. 


El próximo 30 de abril, lunes, finaliza el periodo de presentación de la Declaración Única Agraria (DUN) y, este año, no se alargará el plazo. A pesar de ello, en fecha de 19 de abril, sólo se había presentado un 60% de las declaraciones correspondientes al año 2011. Por este motivo, desde el Departament d'Agricultura de la Generalitat se avisa a los interesados de la importancia de realizar su gestión antes de la fecha indicada.
Después del 30 de abril, habrá un periodo de 25 días naturales para presentar la declaración y las ayudas asociadas, pero con una penalización de un 1% por día hábil. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...