20 abr 2012

Brussel·les sotmet a consulta l'agricultura orgànica

La Comissió Europea (CE) ha iniciat una consulta pública sobre la legislació i la normativa que regula l'agricultura ecològica per determinar si respon a les necessitats del sector i dels consumidors.
En concret, la UE vol saber si la normativa actual que regula aquest sector és adequada centrant-se en aspectes com les normes de producció, el sistema de control i el règim d'importació, entre d'altres.
De la mateixa manera, aquesta consulta pública vol saber quina és la percepció dels consumidors sobre l'agricultura ecològica i sobre el logotip que serveix per identificar aquests productes i conèixer també si la legislació vigent ha servit per simplificar els procediments administratius i de gestió vinculats a la cadena de subministrament.
Els interessats poden remetre a la Comissió Europea les seves impressions fins el pròxim 4 de juny.


La Comisión Europea (CE) ha iniciado una consulta pública sobre la legislación y la normativa que regula la agricultura ecológica para determinar si responde a las necesidades del sector y de los consumidores.
En concreto, la UE quiere saber si la normativa actual que regula este sector es adecuada, centrándose en aspectos como las normas de producción, el sistema de control y el régimen de importación, entre otros.
De la misma manera, esta consulta pública quiere saber cual es la percepción de los consumidores sobre la agricultura ecológica y sobre el logotipo que sirve para identificar estos productos y conocer también si la legislación vigente ha servido para simplificar los procedimientos administrativos y de gestión vinculados a la cadena de suministro.

Los interesados pueden remitir a la Comisión Europea sus impresiones hasta el próximo 4 de junio.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...