17 abr 2012

Fertiberia presenta un ERO que afecta a 48 trelladors de la seva planta de Huelva



L'empresa Fertiberia, especialitzada en la producció de fertilitzants i productes químics, va començar ahir dilluns a executar un expedient temporal d'ocupació que afectarà a 48 treballadors de la seva factoria de Huelva, el que suposa gairebé la meitat de la plantilla (un 47%).
La mesura obeeix a causes productives i tindrà una duració de dos mesos, període de temps durant el qual els treballadors afectats s'aniran reduint. Així, esta previst que durant les primeres tres setmanes siguin 48 els treballadors sense feina, mentre que a partir d'aquesta data la xifra es reduirà a 21.
Fertiberia és l'empresa líder de la  indústria espanyola en fertilitzants i, a més de la planta de Huelva, té factories a Palos de la Frontera (també a la província de Huelva), Puertollano (Ciudad Real), Sagunt (Valencia)  i Avilés (Asturies). A més, a través de la seva filial Agralia, compta també amb plantes a Cartagena i Altorricó (Osca).


La empresa Fertiberia, especializada en la producción de fertilizantes y productos químicos, empezó ayer lunes a ejecutar un expediente de regulación temporal de empleo que afectará a 48 trabajadores de su factoría de Huelva, lo que supone casi la mitad de la plantilla (un 47%).
La medida obedece a causas productivas y tendrá una duración de dos meses, periodo de tiempo en el cual los trabajadores afectados se irán reduciendo. Así pues, está previsto que durante las primeras tres semanas sean 48 los empleados sin trabajo, mientras que a partir de esta fecha la cifra se reduzca hasta los 21.
Fertiberia es la empresa líder de la industria española en fertilizantes y, además de la planta de Huelva, tiene factorías en Palos de la Frontera (también en la provincia de Huelva), Puertollano (Ciudad Real), Sagunto (Valencia) y Avilés (Asturias). Además, a través de su filial Agralia, cuenta también con plantas en Cartagena y Altorricón (Huesca).



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...