30 abr 2012

La llista Parker reconeix la qualitat dels vins del Montsant


La Llista Parker dels Vins Catalans ha reconegut la qualitat dels vins de la DO Montsant. El tastador Neal Martin ha declarat que “adora la seva vitalitat i l’alegria de viure”. Ha afegit, a més, que es tracta de vins “frescos, florals i, sovint, molt femenins”. Aquests elogis s’han traduït, lògicament, en les puntuacions que s’hi publiquen i que converteixen La Llista Parker en una de les guies de compra més influents del món.
Així, 25 vins de la DO Montsant han obtingut puntuacions superiors als 90. És destacable que els 6 vins de Montsant més ben valorats són monovarietals: Teixar (95 punts),  fet amb garnatxa peluda; Les Tallades de Cal Nicolau   (94 punts), el·laborat amb picapoll negre, Mans de Samsó (94 punts) i La Carrerada (93 punts), tots dos amb raïm carinyena; i Espectacle (93 punts) i Dosterras (93 punts), dos vins el·laborats amb garnatxa negra.
A banda d’aquests 25 vins per sobre del 90 punts, la Llista Parker inclou una cinquantena més de referències de la DO Montsant amb valoracions superiors als 83 punts. Per a Jaume Domènech, president de la DO Montsant, aquestes puntuacions constaten que “els nostres cellers segueixen treballant molt bé, i que no renuncien en la seva aposta de qualitat”. 

La Lista Parker de los Vinos Catalanes ha reconocido la calidad de los vinos de la DO Montsant. El catador Neal Martin ha declarado que "adora a su vitalidad y la alegría de vivir". Añadió, además, que se trata de vinos "frescos, florales y, a menudo, muy femeninos". Estos elogios se han traducido, lógicamente, en las puntuaciones que se publican y que convierten la Lista Parker en una de las guías de compra más influyentes del mundo.
Así, 25 vinos de la DO Montsant han obtenido puntuaciones superiores a los 90. Es destacable que los 6 vinos de Montsant mejor valorados son monovarietales: Teixar(95 puntos), vino hecho con garnacha peluda;  Les Tallades de Cal Nicolau (94 puntos), elaborado con picapoll tinto; Mans de Samsó (94 puntos) y La Carrerada (93 puntos), los dos con uva cariñena;  y Espectacle (93 puntos) y Dosterras (93 punts), dos vinos elaborados con garnacha tinta.
Aparte de estos 25 vinos por encima del 90 puntos, la Lista Parker incluye una cincuentena más de referencias de la DO Montsant con valoraciones superiores a los 83 puntos.
Para Jaume Domènech, presidente de la DO Montsant, estas puntuaciones constatan que "nuestras bodegas siguen trabajando muy bien, y que no renuncian en su apuesta de calidad".



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...