21 may 2012

Calculen una disminució de 10 milions de tones en la producció de blat de Rússia i Ucraïna

La collita de blat d'enguany a Rússia i Ucraïna no es presenta tan bona com semblava per la falta d'aigua i les elevades temperatures registrades, especialment, a les regions del sud. Segons prediccions d'Agritel, s'espera una disminució de 10 milions de tones en la producció d'aquest cereal en ambdos països.
Segons les mateixes fonts, l'ordi, el blat de moro i el girasol també patiran un descens productiu, però en menor mesura. Pel que fa a la soja, la producción serà similar a la de l'any anterior.


La cosecha de trigo de este año en Rusia y Ucrania no se presenta tan buena como podía parecer por la falta de agua y las elevadas temperaturas registradas, especialmente, en las regiones del sur. Según predicciones de Agritel, se espera una disminución de 10 millones de toneladas en la producción de este cereal en los dos países. Según las mismas fuentes, la cebada, el trigo y el girasol también sufrirán un descenso productivo, pero en menor medida. En lo referente a la soja, la producción será similar a la del año anterior.


Font: Agritel

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...