3 may 2012

La fira Biocultura obre portes avui amb gairebé un 50% d'expositors dedicats a l'agricultura i l'alimentació ecològica

El Palau Sant Jordi acollirà, des d'avui i fins al pròxim diumenge 6 de maig, la fira Biocultura, dedicada als productes ecològics i al consum resopnsable. Segons les previsions de l'organització, gairebé el 50% dels expositors i participants a la fira seran del sector de l'agricultura i l'alimentació ecològica. El director general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), Jordi Bort, inaugurarà el certamen. La participació del departament té com a objectiu la difusió de la producció agrària ecològica, que es concreta també en la identificació per part del consumidor a través del nou logotip ecològic europeu i l’etiqueta ecològica. A més, es donarà a conèixer l’oferta formativa de les Escoles de Capacitació Agrària (ECA) d’Alfarràs i de Manresa, i les línies d’actuació del Departament en els àmbits de l’agricultura, la ramaderia, la formació i la producció agrària ecològica, principalment, així com els serveis a la internacionalització i promoció de PRODECA. Biocultura és un saló dedicat als productes ecològics i el consum responsable. En aquesta 19a edició, està prevista la participació de 700 expositors i 70.000 visitants, entre professionals i consumidors finals. La única representació del món del vi que participa a la fira Biocultura amb el suport del Departament d'Agricultura és la d'Ecològics Bonastre (Baix Penedès).




El Palau Sant Jordi acogerá, desde hoy y hasta el próximo domingo 6 de mayo, la feria Biocultura, dedicada a los productos ecológicos y al consumo responsable. Según las previsiones de la organización, casi el 50% de los expositores y participantes en la feria serán del sector de la agricultura y la alimentación ecológica. El director general del Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), Jordi Bort, inaugurará el certamen. La participación del departamento, tiene como objetivo la difusión de la producción agraria ecológica, que se concreta también en la identificación por parte del consumidor a través del nuevo logotipo ecológico europeo y la etiqueta ecológica. Además, se dará a conocer la oferta formativa de las Escoles de Capacitació Agrària (ECA) d'Alfarràs y de Manresa y las líneas e actuación del Departament en los ámbitos de la agricultura, la ganadería, la formación y la producción agraria ecológica, principalmente, así como los servicios a la internacionalización y la promoción de Prodeca. Biocultura es un salón dedicado a los productos ecológicos y el consumo responsable. En esta 19º edición, está prevista la participación de 700 expositores y de 70.000 visitantes, entre profesionales y consumidores finales. La unica representación del mundo del vino que participa en la feria Biocultura con el apoyo del Departament d'Agricultura es la de Ecològics Bonastre (Baix Penedès).

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...