15 may 2012

Unes 800 persones visiten els cellers de la DO Pla de Bages

Imatge de la visita a una de les bodegues de la DO
Unes 800 persones van visitar el passat cap de setmana els cellers de la DO Pla de Bages en la jornada de portes obertes que es va organitzar dins el marc de Vi_Suals.12, una iniciativa de l'Ajuntament de Manresa i el Consell Regulador de la DO Pla de Bages que combina les iniciatives artístiques dels creadors d'arts visuals i els vins de la comarca.
El secretari del Consell Regulador de la DO, Joan Francesc Baltiérrez, s'ha mostrat molt satisfet per la resposta del públic, que ha valorat de forma molt positiva, especialment, "tenint en compte que era la primera vegada que es feia", ha afegit.
L'objectiu de la iniciativa era donar a conèixer 10 cellers i la qualitat dels seus vins. Les bodegues que van obrir les seves portes van ser Abadal, Celler Cooperatiu d'Artés, Caves Gibert, Celler Cooperatiu de Salelles, Celler el Molí, Fargas-Fargas, Vins Grau, Mas de Sant Iscle, Oller del Mas i Celler Solergibert.


Unas 800  personas visitaron el pasado fin de semana las bodegas de la DO Pla de Bages en la jornada de puertas abiertas que se organizó en el marco de Vi_Suals.12, una iniciativa del Ayuntamiento de Manresa y el Consejo Regulador de la DO Pla de Bages que combina las iniciativas artísticas de los creadores de artes visuales y los vinos de la comarca.
El secretario del Consejo Regulador de la DO, Joan Francesc Baltiérrez, se ha mostrado muy satisfecho de la respuesta del público, que ha valorado de forma muy positiva, especialmente, "teniendo en cuenta que era la primera vez que se hacía", ha añadido.
El objetivo de la iniciativa era dar a conocer 10 bodegas y la calidad de sus vinos. Las bodegas que abrieron sus puertas fueron Abadal, Celler Cooperatiu d'Artés, Caves Gibert, Celler Cooperatiu de Salelles, Celler el Molí, Fargas-Fargas, Vins Grau, Mas de Sant Iscle, Oller del Mas y Celler Solergibert.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...