16 may 2012

Inicien una campanya perque els animals es puguin transportar un màxim de 8 hores


L'eurodiputat danès Dan Jorgensen ha recollit, en col·laboració amb l'associació alemanya Animals Engel's, més d'un milio de firmes per aconseguir que la Unió Europea revisi la legislació actual en matèria de transport d'animals vius per evitar que aquests puguin ser transportats durant més de 8 hores per anar a l'escorxador. Una mesura que, en cas d'aplicar-se, dificultaria la venda d'animals procedents d'Espanya a escorxadors de països com Itàlia, segons fonts del sector.
Gairebé 400 parlamentaris europeus han signat a favor d'aquesta prohibició, entre ells sis espanyols. No obstant això, la Comissió Europea no té en previsió revisar la llei 1/2005, que regula el transport d'animals.
Segons dades de l'Associació Porcat, a la UE es transporten per carretera cada any 28 milions d'animals de l'espècie porcina.


El eurodiputado danés Dan Jorgensen ha recogido, en colaboración con la asociación alemana Animals Engel's, más de un millón de firmas para conseguir que la Unión Europea revise la legislación actual en materia de transporte de animales vivos para evitar que estos puedan ser transportados durante más de ocho horas para ir al matadero. Una medida que, en caso de aplicarse, dificultaría la venta de animales procedentes de España a mataderos de países como Italia, según fuentes del sector.
Casi 400 parlamentarios europeos han firmado a favor de esta prohibición, entre ellos seis españoles. Sin embargo, la Comisión Europea no tiene en previsión revisar la ley 1/2005, que regula el transporte de animales vivos.
Según datos de la asociación Porcat, en la UE se transportan por carretera cada año 28 millones de animales de la especie porcina.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...