20 may 2012

L'executiu de Rajoy aprova una partida de 10 milions d'euros per programes agrícoles i de desenvolulpament rural

El Consell de Ministres del passat divendres va aprovar una partida de 10,1 milions d'euros a repartir entre les comunitats autònomes per finançar programes agrícoles i de desenvolupament rural. Aquests diners també es destinaran a finançar els interessos dels crèdits concedits al 2008 a titulars d'explotacions ramaderes.
Així doncs, 5,82 milions d'euros es destinaran al finançament dels interessos dels crèdits concedits al 2008  als titulars d'explotacions ramaderes que, durant l'exercici, 2007 van suportar increments dels costos de producció per les elevades cotitzacions dels cereals, el que va provocar un encariment dels pinsos.
Consejo de Ministros                                                                    Foto: Magrama
També es va aprovar destinar 1,65 milions al programa de lluita contra les plagues, centrant-se en l'erradicació del caragol poma, entre d'altres.


El Consejo de Ministros del pasado viernes aprobó una partida de 10,1 millones de euros a repartir entre lsa comunidades autónomas para financiar programas agrícolas y de desarrollo rural. Este dinero también se destinará a financiar los intereses de los préstamos concedidos en 2008 a titulares de explotaciones ganaderas.
Así pues, 5,82 millones de euros se destinarán a la financiación de los intereses de los préstamos concedidos en 2008 a los titulares de explotaciones ganaderas que, durante el ejercicio 2007 soportaron incrementos de los costes de producción por las elevadas cotizaciones de los cereales, lo que provocó un encarecimiento de los piensos.
También se aprobó destinar 1,65 millones de euros al programa de lucha contra las plagas, centrándose en la erradicación del caracol manzana, entre otros.







No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...