14 may 2012

Què és el Greening o Pagament Verd de la PAC?

La reforma de la PAC i, especialment, el greening o pagament verd que Brussel·les prepara per la nova política agrària comuna són el temes que centraran el Consell de Ministres d'Agricultura de la UE que tindrà lloc avui i demà.


En que consisteix el Greening o Pagament Verd?

  1. Els agricultors han de mantenir pastures permanents
  2. Han de rotar els cultius (han de conrear, almenys, 3 cultius, el més implantat no pot superar el 70% del total de superfície i el menys implantat ha d'arribar com a mínim al 5% del total cultivat pel pagès)
  3. Han de mantenir el que s'anomena una àrea de manteniment ecològic de, almenys, el 7% de les terres agrícoles (les pastures permanents no s'inclouen en aquesta categoria).
La UE també debatrà demà sobre l'atontament dels animals abans de morir. Es tracta d'una petició de la delegació sueca que es debatrà a l'apartat de Varis.

Més informació sobre el pagament verd o Greening Aquí



Els ministres d'Agricultura es reuneixen de la UE
 avui i demà
La reforma de la PAC y, especialmente, el greening o pago verde que Bruselas prepara para la nueva política agraria común son los temas que centrarán el Consejo de Ministros de Agricultura de la UE que tendrá lugar hoy y mañana.

En que consiste el Greening o Pago Verde?
  1. Los agricultores deben mantener pastos permanentes
  2. Deben rotar los cultivos (deben conrear, al menos, 3 cultivos, el más implantado no puede superar el 70% del total de superficie y el menos implantado debe llegar, como mínimo, al 5% del total cultivado por el agricultor)
  3. Deben mantener lo que se llama una área de mantenimiento ecológico de, al menos, el 7% de las tierras agrícolas (los pastos permanentes no se incluyen en esta categoria)
La UE también debatirá mañana sobre el atontamiento de los animales antes de morir. Se trata de una petición de la delegación sueca que se debatirá en el apartado de Varios.

Más información sobre el pago verde o Greening Aquí

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...