25 oct 2012

La pluja obliga a tallar carreteres i interromp la circulació de trens a Tarragona

20.35 h.- En les últimes hores les fortes pluges han fet acte de presència al Baix Camp, al Tarragonès, a l'Alt Camp i a la Conca de Barberà causant diferents incidències viaries i la inundació de la via del tren, que ha obligat a un convoi de mitja distància que cobreix la línia Barcelona-Saragossa a aturar-se entre les Borges del Camp i Riudecanyes i, finalment, a fer marxar enrere i tornar a l'estació de les Borges del Camp fins que es normalitzi la situació. Aquesta afectació a la via ha condicionat també la circulació d'altres convois, obligant a cobrir una part del seu recorregut amb autobusos, com el trajecte entre Reus i Mora d'Ebre.
L'episodi de pluja ha tingut també afectacions viaries. Les precipitacions han obligat a tallar la carretera T-314 a Riudoms (es fan desviaments senyalitzats) i es dóna pas alternatiu a la T-310 també a Riudoms. Així mateix, es creu que la pluja podria ser la causa també dels despreniments que obliguen a donar pas alternatiu a la N-420 a Botarell i a la T-704 a Aleixar. 
Segons les últimes informacions de Protecció Civil, la tempesta continua a hores d'ara molt activa al Baix Camp. A Riudoms, per exemple, s'han recollit 51 litres per metre quadrat en 30 minuts. És per això que es demana molta precaució als ciutadans, especialment als conductors i als vianants. Protecció Civil ha emès una prealerta del pla Inuncat pels forts ruixats.





No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...