2 oct 2012

El Grup Leche Pascual inaugura una nova fàbrica amb capacitat per 3.000 palets diaris



El grup Leche Pascual va inaugurar ahir les seves noves instal·lacions a Aranda de Duero (Burgos). Es tracta d'un conjunt fabril dedicat a la llet i als seus derivats instal·lat en una nau d'11.000 metres quadrats, que compta amb 11 línies d'envasat i 6 equips de tractament tèrmic, el que li permet gestionar una capacitat de 2,2 milions de litres de llet  i de 3.000 palets diaris. La nova fàbrica, que fou inaugurada pel Ministre d'Agricultura, Miguel Arias Cañete, esta preparada per produir 42 productes alimentaris i per fabricar un nou sistema de tetra brick més ecològic i avançat.
El grup Leche Pascual comercialitza més de 330 productes (amb marques com Bezoya, ViveSoy o Zumosol) i és líder en la venda de llet al mercat espanyol. A Catalunya, el grup és present amb una planta d'envasat de llet a Gurb (Osona).

El grupo Leche Pascual inauguró ayer sus nuevas instalaciones en Aranda de Duero (Burgos). Se trata de un conjunto fabril dedicado a la leche y sus derivados instalado en una nave de 11.000 metros cuadrados, que cuenta con 11 líneas de envasado y 6 equipos de tratamiento térmico, lo que le permite gestionar una capacidad de 2,2 millones de litros de leche y de 3.000 palets diarios. La nueva fábrica, que fue inaugurada por el Ministro de Agricultura, Miguel Arias Cañete, está preparada para producir 42 productos alimentarios y un nuevo sistema de tetra brick más ecológico y avanzado.
El grupo Leche Pascual comercializa más de 330 productos (con marcas como Bezoya, ViveSoy o Zumosol) y es líder en la venta de leche en el mercado español. En Catalunya, el grupo está presente con una planta de envasado de leche en Gurb (Osona).

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...