9 oct 2012

ATO inverteix 30 milions d'euros en ampliar i modernitzar la seva planta de Vidreres

El president de la Generalitat, Artur Mas, va inaugurar ahir les obres de millora de la planta de ATO a Vidreres (Selva)

Llet ATO ha invertit 30 milions d'euros en l'ampliació i modernització de les seves instal·lacions de Vidreres (a la comarca de la Selva), unes obres que ahir va inaugurar el president de la Generalitat, Artur Mas i que convertiran a la planta catalana (les antigues instal·lacions de RAM) en una de les més modernes d'Europa.
Entre les actuacions realitzades destaquen la nova línia d'envasament, que comptarà amb una tecnologia pionera, l'automatització del sistema de recepció, la construcció d'un nou magatzem automatitzat i la millora de la depuradora de la planta, obres que tenen com a objectiu garantir la qualitat i la salubritat de la llet.
Llet ATO, presidida pel lleidatà Jaume Pont, és fruit d'una col·laboració empresarial entre Corporación Alimentaria Peñasanta (Central Lechera Asturiana) amb un 40% i Natura Llet SL, una companyia participada per ramaders catalans, que n'ostenta el 60% restant. De fet, tal i com va explicar ahir Pont, ATO "és la única marca que pot garantir al 100% la catalanitat del producte", ja que tota la llet que s'envasa prové de set ramaderies certificades (sis de Girona i una de Lleida).
La firma , que va facturar 36 milions d'euros durant el passat any 2011, és líder al mercat català i compta amb uns 150 treballadors.

Llet ATO ha invertido 30 millones de euros en la ampliación y modernización de sus instalaciones de Vidreres (en la comarca de la Selva), unas obras que ayer inauguró el presidente de la Generalitat, Artur Mas, y que convertirán a la planta catalana (las antiguas instalaciones de RAM) en una de las más modernas de Europa.
Entre las actuaciones realizadas destaca la nueva línea de envasado, que contará con una tecnología pionera, la automatización del sistema de recepción, la construcción de un nuevo almacén automatizado y la mejora de la depuradora de la planta, obras que tienen como objetivo garantizar la calidad y la salubridad de la leche.
Llet ATO, presidida por el leridano Jaume Pont, es fruto de una colaboración empresarial entre Corporación Alimetnaria Peñasanta (Central Lechera Asturiana) con un 40% y Natura Llet SL, una compañía participada por ganaderos catalanes, que ostenta el 60% restante. De hecho, tal y como explicó ayer Pont, ATO "es la única marca que puede garantizar al 100% la catalanidad del producto", ya que toda la leche que se envasa proviene de siete ganadería catalanas certificadas (seis de Girona y una de Lleida).
La firma, que facturó 36 millones de euros durante el pasado año 2011, es líder en el mercado catalán y cuenta con 150 trabajadores.



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...