18 oct 2012

Activen la prealerta del pla Inuncat per l'episodi de pluges previst per aquest cap de setmana

Protecció Civil de la Generalitat ha emès avui una prealerta del pla Inuncat per inundacions a Catalunya en previsió de l'episodi de pluges que s'espera que comenci avui i que s'allargui fins diumenge, segons informacions del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).
La previsió és que els ruixats afectin a partir del vespre les comarques de l'Alt Empordà, la Garrotxa, el Pla de l'Estany i el Ripollès. Al llarg de la nit s'espera que les pluges s'estenguin a tot el terç nord de Catalunya, excepte la Val d'Aran i la Cerdanya. Segons l'avís de l'SMC, els ruixats poden ser d'intensitat superior als 100 litres per metre quadrat i anar acompanyats de tempesta.
A més, Protecció Civil ha activat també en fase d'alerta el pla Procicat pel risc de vent. Es preveuen ratxes de vent que superin els 25 metres per segon a partir d'aquesta tarda i durant el dia de demà. La previsió de vent afectarà a la Val d'Aran, les comarques del terç nord-oest de Catalunya, la Conca de Barberà i el Priorat (a Tarragona) i la Terra Alta (a les Terres de l'Ebre).






No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...