17 oct 2012

El Govern crea la Taula Agraria, un òrgan d'interlocució amb el sector

El Govern va aprovar ahir la creació de la Taula Agrària, un òrgan que té com a objectiu afavorir la interlocució i la col·laboració entre el Departament d'Agricultura i les organitzacions agraries i entitats representatives del sector.
La taula, que s'ha adaptat a la crisi fusionant dos òrgans que hi havia anteriorment (la Taula de Foment i modernització agraria i la Taula de Concentració Agraria) ha eliminat també les dietes per assistència a les reunions del seus membres. L'òrgan compta amb 12 persones, 10 de les quals en representació de les organitzacions professionals agraries i 2, del món cooperatiu, a més dels membres de l'administració que variaran en funció dels temes a tractar de cada sessió.
La seu serà  a Barcelona, però es podran realitzar sessions en altres punts del territori.

El Govern aprobó ayer la creación de la Taula Agraria, un órgano que tiene como objetivo favorecer la interlocución y la colaboración entre el Departament d'Agricultura y las organizaciones agrarias y entidades representativas del sector.
La mesa, que se ha adaptado a la crisis fusionando dos órganos que ya existían anteriormente (la Taula de Foment y Modernització Agraria y la Taula de Cooperació Agraria), ha eliminado también las dietas por asistencia a las reuniones de sus miembros. El órgano cuenta con 12 personas, 10 de las cuales en representación de las organizaciones profesionales agrarias y 2 del mundo cooperativo, además de los miembros de la administración que variarán en función de los temas a tratar en cada sesión.
La sede será en Barcelona, pero se podrán realizar sesión en otros puntos del territorio.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...