29 oct 2012

Una dotzena d'empreses espanyoles, a la fira Hortifair d'Amsterdam

Una dotzena d'empreses espanyoles estaran presents a l'edició d'enguany de la fria Hortifair, la principal cita hortofrutícola del món, que tindrà lloc a Amsterdam (Holanda) des de demà, 30 d'octubre, i fins divendres, 2 de novembre.
Espanya és capdavanter mundial pel que fa a les exportacions de maquinària de reg i d'hivernacles, un subsector en el que la indústria ha crescut en els últims anys fins assolir les primeres posicions en el rànquing internacional per la seva innovació i els seus avenços tecnològics. Durant el passat any 2011 les exportacions d'aquest sector (hivernacles, plàstics, adobs i fertilitzants) van arribar a 459 milions d'euros (un 79% més que l'any anterior) i es van dirigir principalment a França, Itàlia, Portugal, Mèxic, Alemanya i el Marroc.

Una docena de empresas españolas estarán presentes en la edición de este año de la feria Hortifair, la principal cita hortofrutícola del mundo, que tendrá lugar en Amsterdam (Holanda) desde mañana, 30 de octubre, hasta el viernes 2 de noviembre.
España es líder mundial en lo referente a las exportaciones de maquinaria de riego y de invernaderos, un subsector en el que la industria ha crecido en los últimos años hasta alcanzar las primeras posiciones en el ránking internacional por su innovación y sus avances tecnológicos. Durante el pasado año 2011 las exportaciones de este sector (invernaderos, plásticos, abonos y fertilizantes) llegaron a los 459 millones de euros (un 79% más que el año anterior) y su dirigieron principalmente a Francia, Italia, Portugal, México, Alemania y Marruecos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...