3 oct 2012

El prestigiós concurs Wine Challenge premia 12 vins de la DO Costers del Segre

El prestigiós concurs internacional Wine Challenge, un dels certamens més influents del món i el major tast a cegues que es celebra, ha premiat en la seva edició d'enguany 12 vins de la DO Costers del Segre.
Així, el certamen, que enguany ha celebrat a Londres la seva 29ena edició, ha comptat amb 40.000 mostres de diferents països, entre els que ha destacat una dotzena de vins lleidatans amb dues medalles de plata, cinc de bronze i cinc mencions especials.
Els premis, que es van donar a conéixer el passat 11 de setembre, van recaure en els vins Castell de Raimat Chardonnay 2011 (dels cellers Raimat) i Vilosell 2008 (del celler Tomas Cusiné), que van obtenir dues medalles de plata, mentre que les de bronze van anar a parar a tres vins de les bodegues Raimat:  Abadia Blanc de Blancs, Castell de Raimat Xarel·lo Chardonnay 2010 i Raimat Chardonnay. També van rebre la medalla de bronze un vi del celler Castell del Remei (Oda Tinto 2008) i  un del celler Cérvoles (Cérvoles Blanc 2010).
Les mencions especials van ser per a quatre vins dels cellers Raimat (Castell de Raimat Cabernet Sauvignon 2008, Castell de Raimat Merlot 2009, Castell de Raimat Albariño 2011 y Raimat Terra Chardonnay 2011) i per un vi del celler LaGravera (Ónra Negre 2010).

El prestigioso concurso internacional Wine Challenge, uno de los certámenes más influyentes del mundo y la mayor cata a ciegas que se realiza, ha premiado en su edición de este año a 12 vinos de la DO Costers del Segre. 
Así, el certamen, que este año ha celebrado en Londres su 29 edición, ha contado con 40.000 muestras de diferentes países, entre los que ha destacado una docena de vinos leridanos con dos medallas de plata, cinco de bronces y cinco menciones especiales.
Los premios, que se dieron a conocer el pasado 11 de setiembre, recayeron en los vinos Castell de Raimat Chardonnay 2011 (de las bodegas Raimat) y Vilosell 2008 (de la bodega Tomas Cusiné), que obtuvieron dos medallas de plata, mientras que las de bronce fueron a parar en tres vinos de las bodegas Raimat (Abadia Blanc de Blancs, Castell de Raimat Xarel·lo Chardonnay 2010 y Raimat Chardonnay). También recibieron la medalla de bronze un vino de la bodega Castell del Remei (Oda Tinto 2008) y uno de la bodega Cérvoles (Cérvoles Blanco 2010).
Las menciones especiales fueorn para cuatro vinos de las bodegas Raimat (Castell de Raimat Cabernet Sauvignon 2008, Castell de Raimat Merlot 2009, Castell de Raimat Albariño 2011 y Raimat Terra Chardonnay 2011) y por un vino de la bodega Lagravera (Ónra Negro 2010).

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...