12 jun 2012

18 dotacions terrestres i 5 mitjans aeris treballen per apagar un incendi forestal a l'Alt Penedès

Els Bombers de la Generalitat treballen des de les 16.34 hores d'aquesta tarda en un incendi de vegetació forestal que s'ha produït al municipi de Castellet i la Gornal (Alt Penedès). El foc, que esta localitzat a la carreterra BV-2115 (a l'alçada del quilòmetre 9 aproximadament), obliga a tallar aquesta via al seu pas pel municipi en ambdós sentits. A hores d'ara, segons fonts d'Interior, el foc esta actiu i 18 dotacions terrestres i 5 mitjans aeris dels Bombers de la Generalitat treballen per controlar-lo.
L'incendi s'ha produït avui, justament quan la Direcció General de Protecció Civil havia activat la prealerta del pla INFOCAT per les previsions de risc d'incendi forestal, sobretot al sud del país. En concret, les comarques en prealerta són el Baix Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, les Garrigues, el Priorat, la Ribera d'Ebre, el Segrià i la Terra Alta.

Los Bomberos de la Generalitat trabajan desde las 16.34 horas de esta tarde en un incendi de vegetación forestal que se ha producido en el municipio de Castellet i la Gornal (Alt Penedès). El fuego, que está localizado en la carretera BV-2115 (a la altura del kilómetro 9 aproximadamente), obliga a cortar esta vía a su paso por el muncipio en ambos sentidos. En estos momentos, según fuentes de Interior, el fuego está activo y 18 dotaciones terrestres y 5 medios aéreos de los Bombers de la Generalitat trabajan para controlarlo.
El incendio se ha producido precisamente hoy, cuando la Direcció General de Protecció Civil había activado la prealerta del plan INFOCAT por las previsiones de riesgo de incendio forestal, especialmente en el sur del país. En concreto, la comarcas en prealerta son el Baix Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, les Garrigues, el Priorat, la Ribera d'Ebre y la Terra Alta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...