13 jun 2012

En fase de control l'incendi de Castellet i la Gornal


Els Bombers han declarat en fase de control aquest matí a les 10.00 hores l’incendi de l’Alt Penedès i el Garraf, que ha afectat a un perímetre d'unes 600 hectàrees i va obligar a evacuar ahir a unes 300 persones. 
A la zona continuen treballant, però, una quarentena de mitjans terrestres amb el suport dels aeris. Una vegada s’ha estabilitzat el perímetre, s’està preparant el dispositiu perquè els veïns que havien estat prèviament desallotjats de la urbanització les Palmeres, puguin tornar als seus domicilis, segons informa la Direcció General de Protecció Civil (DGPC).
Segons les darreres dades provisionals facilitades pel cos d’Agents Rurals, el foc afectaria un perímetre de 600 hectàrees d’arbrat i matollar, algunes de les quals pertanyen a l’Espai d’Interès Natural (EIN) del Sistema Litoral Central i els parcs del Foix i del Garraf. El perímetre correspon als termes municipals de Castellet i la Gornal (Alt Penedès) i Vilanova i la Geltrú (Garraf).
Pel que fa a l’afectació viària, continua tallada, en els dos sentits de la marxa, la carretera BV-2115 entre els quilòmetres 3 i 7, al seu pas per Castellet i la Gornal. Aquest tall respon bàsicament a qüestions operatives



Los Bombers han declarado en fase de control esta mañana a las 10.00 horas el incendio del Alt Penedès y el Garraf, que afecta a un perímetro de unas 600 hectáreas y obligó ayer a evacuar a unas 300 personas. 
En la zona continúan trabajando, no obstante, una cuarentena de dotaciones terrestres con el apoyo de las aéreas. Una vez se ha estabilizado el perímetro se está preparando el dispositivo para que los vecinos que habían estado previamente desalojados de la urbanización Les Palmeres puedan volver a sus domicilios, según informa la Direcció General de Protecció Civil (DGPC).
Según los últimos datos provisionales facilitados por el Cos d'Agents Rurals, el fuego afectaría un perímetro de 600 hectáreas de arboleda y matojos, algunas de las cuales pertenecen al Espai d'Interés Natural (EIN) del Sistema Litoral Central y a los parques del Foix y el Garraf. El perímetro corresponde a los términos municipales de Castellet i la Gornal (Alt Penedès) y Vilanova i la Geltrú (Garraf).
En lo referente a la afectación viaria, continua cortada en los dos sentidos de la marcha la carretera BV-2115 entre los kilómetros 3 y 7 a su paso por Castellet i la Gornal. Este corte responde básicamente a cuestiones operativas.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...