25 jun 2012

Adelson retarda fins al setembre la decissió sobre Eurovegas

De moment, ni Barcelona ni Madrid. El magnat nord-americà Sheldon Adelson ha decidit retardar la decissió sobre la ubicació del complex Eurovegas (que estava previst conèixer aquest estiu) fins al setembre. Així ho ha dit avui a la capital catalana Michael Leven, director general de la multinacional Las Vegas Sands, que ha passat el dia visitant els terrenys del Delta del Llobregat on es podria situar el complex i reunit amb membres del Govern de la Generalitat.
Leven ha frenat també les especulacions que apuntaven a Barcelona com a ciutat definitiva per acollir Eurovegas. En aquest sentit, ha dit que la capital catalana i Madrid tenen el 50% de possibilitats cadascuna i que la decissió final s'ha anat postposant per la rivalitat existent entre les dues ciutats. La mateixa delegació, encapçalada per Leven, que avui ha estat a Barcelona, demà pasarà el dia a Madrid.
La plataforma Aturem Eurovegas ha protestat avui a l'aeroport del Prat quan ha arribat la delegació de Las Vegas Sands


De momento, ni Barcelona ni Madrid. El magnate norteamericano Sheldon Adelson ha decidido retrasar la decisión sobre la ubicación del complejo Eurovegas (que estaba previsto conocer este verano) hasta septiembre. Así lo ha afirmado hoy en la capital catalana Michael Leven, director general de la multinacional Las Vegas Sands, que ha pasado el día visitando los terrenos del Delta del Llobregat donde se podría situar el complejo y reunido con miembros del Govern de la Generalitat.
Leven ha frenado también las especulaciones que apuntaban a Barcelona como ciudad definitiva para acoger Eurovegas. En este sentido, ha dicho que la capital catalana y Madrid tienen el 50% de posibilidades cada una y que la decisión final se ha ido posponiendo por la rivalidad existente entre ambas ciudades. La misma delegación, encabezada por Leven, que hoy ha visitado Barcelona, pasará mañana el día en Madrid.



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...