28 jun 2012

En fase de control l'incendi de Cabacés

                                            Foto: Bombers de la Generalitat
El foc forestal de Cabacés està en fase de control des de les 20.31 hores. Els Bombers de la Generalitat han pogut rodejar amb línies d’aigua la totalitat del perímetre afectat pel foc, fins i tot en les zones més abruptes, al sud-oest, on hi ha força barrancs i l’accés per als Bombers ha estat molt més complicat. Segons les darreres dades, el foc ha afectat una superfície total de 120 hectàrees, tot i que al seu interior hi ha algunes zones que no han cremat.
Al llarg de la matinada remullaran tot el perímetre afectat per l’incendi 50 dotacions dels Bombers. La predicció meteorològica marca una jornada de divendres similar a la d’avui però amb les temperatures encara més altes, amb la qual cosa els Bombers continuaran remullant la zona, sufocant els punts calents per evitar revifalles.
 Els 6 veïns de la zona que havien estat evacuats com a mesura preventiva, no podran tornar encara als seus masos. Mentrestant, la Direcció General de Protecció Civil manté la fase d’alerta del Pla d’Incendis Forestals de Catalunya, Infocat, que s’ha activat a les 09.30 hores d’avui.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...