8 jun 2012

Els catadors de la Guía Peñín acaben avui la seva visita a les comarques de Tarragona

Pablo Vecilla, catador, i Carlos González, catador i director de la Guía Peñín tastant els vins de la DO Montsant ahir a Falset

L'equip de tast de la Guía Peñín acaba avui el seu periple per terres tarragonines, on va arribar el passat dimecres per avaluar els vins de les DO Tarragona, Priorat i Montsant.
La visita formava part d'una ruta que els tastadors fan per les diferents DO espanyoles amb l'objectiu de valorar els seus vins per confeccionar l'edició 2013 de la reconeguda guia, considerada la principal referència dels vins espanyols i editada en espanyol, anglès i alemany. La Guía Peñín de los Vinos de España 2013 sortirà a la venda a la tardor. 


El equipo de cata de la Guía Peñín acaba hoy su periplo por tierras tarraconenses, donde llegó el pasado miércoles para valorar los vinos de las DO Tarragona, Priorat y Montsant.
La visita formaba parte de una ruta que los catadores realizan por las diferentes DO españolas con el objetivo de valorar sus vinos para confeccionar la edición 2013 de la reconocida guía considerada la principal referencia de los vinos españoles y editada en español, inglés y alemán. La Guía Peñín de los Vinos de España 2013 saldrá  ala venta en otoño.
Foto: DO Montsant

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...