6 jun 2012

Els catadors de la Guia Peñín desembarquen a Tarragona per avaluar els seus vins

Javier Luengo, Erika Laymuns, Pablo Vecilla y Carlos González formen l'equip de cata de la Guía Peñín

L'equip de cata de la prestigiosa Guía Peñín recala aquests dies a Tarragona, on avaluarà els vins de tres de les denominacions d'origen de la província (DO Tarragona, DO Priorat i DO Montsant) per la seva edició 2013. 
En concret, l'equip de cata, encapçalat per Carlos González, director de la reconeguda guia, ha estat avui a la DO Tarragona, visitarà demà la DO Montsant i entre demà i divendres farà parada a la DO Priorat. Aquesta visita a les comarques tarragonines forma part de la ruta per les denominacions d'origen espanyoles, que l'equip realitza des de fa uns mesos i que es perllongarà fins a l'estiu. La següent parada, desprès de Tarragona, seran els vins de les DO Méntrida y Vinos de Madrid. Desprès, tot l'equip de la Guia Peñín es centrarà en fer els últims retocs a l'edició 2013, que sortirà a la venta a la tardor.
La Guia Peñín, que té edicions en anglès, espanyol i alemany, es distribueix a 20 països i compta amb 10.000 vins catats. Es considera un dels principals referents dels vins espanyols al món.



El equipo de cata de la prestigiosa Guía Peñín recala estos días en Tarragona, donde evaluará los vinos de tres de las denominaciones de origen de la provincia (DO Tarragona, DO Priorat y DO Montsant) para su edición 2013. En concreto, el equipo de cata, encabezado por Carlos González, director de la reconocida guía, ha estado hoy en la DO Tarragona, visitará mañana la DO Montsant y, entre mañana y el viernes hará parada en la DO Priorat. Esta visita a las comarcas tarraconenses forma parte de la ruta por las denominaciones de origen españolas, que el equipo realiza desde hace unos meses y que se prolongará hasta el verano. La siguiente parada, después de Tarragona, serán los vinos de las DO Méntrida y Vinos de Madrid. Después, todo el equipo de la Guía Peñín se centrará en dar los últimos retoques a la edición 2013, que saldrá a la venta en otoño.
La Guía Peñín, que tiene ediciones en inglés, español y alemán, se distribuye a 20 países y cuenta con 10.000 vinos catados. Se considera, además, uno de los principales referentes de los vinos españoles en el mundo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...