29 jun 2012

La Generalitat demana precaució als pagesos, però no prohibeix segar

Finalment, la Generalitat no ha prohibit segar a les hores centrals del dia, tal i com havia plantejat ahir el conseller de l'Interior, Felip Puig. De fet, Interior ha recomanat als pagesos que extremin les precaucions durant les tasques de recol·lecció del cereal però no ha arribat a prendre mesures més dràstiques.
Puig havia plantejat aquesta possibilitat, que s'ha debatut avui durant el Consell Assessor del Pla Infocat, després d'una setmana especialment complicada pel que fa a incendis, amb dos focs a Pujalt (Anoia) ocasionats per màquines segadores i dos més al Priorat, un dels quals encara en fase de control, per tempestes elèctriques.


Finalmente, la Generalitat no ha prohibido segar durante las horas centrales del día, tal y como había planteado ayer el conseller del Interior, Felip Puig. De hecho, Interior ha recomendado a los agricultores que extremen las precauciones durante las tareas de recolección del cereal pero no ha llegado a tomar medidas más drásticas.
Puig había planteado esta posibilidad, que se ha debatido hoy durante el consejo asesor del Pla Infocat, después de una semana especialmente complicada en lo referente a los incendios, con dos fuegos en Pujalt (Anoia) ocasionados por cosechadoras y do más en el Priorat, uno de los cuales todavía en fase de control, por tormentas eléctricas.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...