4 jun 2012

Vuit cellers catalans aterren demà a Nova York

Els vins i caves catalans són cada cop més reconeguts i apreciats fora de les nostres fronteres i una part d'aquest èxit internacional es deu a les tasques de promoció que es duen a terme des de Catalunya. En aquesta línia d'externalització, vuit vins i caves catalans aterraran demà a Nova York, on es presentaran davant d'un grup de 120 importadors i distribuïdors nord-americans al centre d'arts The Carriage House, de la Fundación Gabarrón.
Els vuit cellers que es donaran a conèixer a Nova York són: Agnès de Cervera (Priorat), El Grial (DO Catalunya), Canals i Munné (DO Cava), Miquel Pons (Penedès i DO Cava), Serra Major (DO Montsant), Cooperativa de Falset-Marcà (DO Montsant), Mas Codina (DO Penedès i DO Cava) i Mayol Viticultors (Priorat). El viatge s'organitza de la mà de Catalan Wines USA, l'empresa creada per la Generalitat per promocionar els vins catalans als Estats Units, i la plataforma ACC1Ó.





Los vinos y cavas catalanes son cada vez más reconocidos y apreciados fuera de nuestras fronteras y una parte de este éxito internacional se debe a las tareas de promoción que se llevan a cabo desde Catalunya. En esta línea de externalización, ocho vinos y cavas catalanes aterrizarán mañana en Nueva York, donde se presentarán ante un grupo de 120 importadores y distribuidores norteamericanos en el centro de artes The Carriage House, de la Fundación Gabarrón.
Las ocho bodegas que se darán a conocer en Nueva York son: Agnès de Cervera (Priorat), El Grial (DO Catalunya), Canals i Munné (DO Cava), Miquel Pons (Penedès y DO Cava), Serra Major (DO Montsant), Cooperativa Falset-Marçà (DO Montsant), Mas Codina (DO Penedès y DO Cava) y Mayol Viticultors (Priorat). El viaje se organiza de la mano de Catalan Wines USA, la empresa creada por la Generalitat para promocionar los vinos catalanes en los Estados Unidos, y por la plataforma ACC1Ó.



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...