15 jun 2012

La Conca de Barberà prepara la Festa del Trepat

Coneixes el Trepat? La varietat de raïm autòctona de la Conca de Barberà és encara una gran desconeguda, tot i les seves reconegudes virtuts. Per tractar de canviar això, de potenciar aquesta varietat única al territori i de fer-ne promoció des del la DO Conca de Barberà, el Consell Comarcal i l'Ajuntament de Barberà de la Conca, entre d'altres, es prepara la tercera edició de la Festa del Trepat, que enguany  tindrà lloc els dies 29 i 30 de juny i 1 de juliol.
Els assistents podran gaudir de xerrades, conferències, àpats populars, tallers i, per descomptat, tastos de vins fets amb trepat, el veritable protagonista de la festa. 10 cellers sumaran esforços amb 10 artistes per oferir els seus producte en 10 indrets característics del poble.


Conoces el Trepat? La variedad de uva autóctona de la Conca de Barberà es todavía una gran desconocida, a pesar de sus reconocidas virtudes. Para tratar de cambiar este hecho, de potenciar esta variedad única en el territorio y de promocionarla desde la DO Conca de Barberà, el Consell Comarcal y el Ayuntamiento de Barberà de la Conca, entre otros, se prepara la tercera edición de la Festa del Trepat, que este año tendrá lugar los días 29 y 30 de junio y 1 de julio.
Los asistentes podrán disfrutar de charlas, conferencias, comidas populares, talleres y, por descontado, catas de vinos elaborados con trepat, el auténtico protagonista de la fiesta. 10 bodegas sumarán esfuerzos con 10 artistas para ofrecer sus productos en 10 puntos característicos del pueblo.


Podeu veure el vídeo promocional de la festa Aquí
Podéis ver el video promocional de la fiesta   Aquí

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...