12 jun 2012

L'incendi de Castellet i la Gornal obliga a desallotjar part d'una urbanització, un càmping, dues masies i una hípica

Protecció Civil i la Polícia Local de Vilanova i la Geltrú han evacuat aquesta tarda dues masies, un càmping i una hípica pròxims a l'incendi que crema a l'Alt Penedès i que s'ha declarat aquesta tarda al municipi de Castellet i la Gornal. Més tard s'ha desallotjat també una part de la urbanització Les Palmeres, de Canyelles i s'ha tallat la autopista C-32 entre les sortides 13 i 21 a causa del fum.
Segons fonts d'Interior, l'incendi esta actiu i els Bombers treballen en dos fronts: un al cim de la Talaia (punt pròxim al pantà de Foix) i l'altre a prop de Vilanova i la Geltrú. La carretera BV-2115 segueix tallada en tots dos sentits. Avui, dia en que s'havia activat la prealerta del pla INFOCAT, s'ha produït també dos incendis més: un a Cabra del Camp (Conca de Barberà) i l'altre a Arbeca (Garrigues), que ja es troben controlats o en fase de control.


Protección Civil y la Policia Local de Vilanova i la Geltrú han evacuado esta tarde dos masías, un camping y una hípica próximos al incendio que quema en el Alt Penedès y que se ha declarado esta tarde en el municipio de Castellet i la Gornal.
Según fuentes de Interior, el incendio está activo y los Bomberos trabajan en dos frentes: uno en el pico de la Talaia (punto próximo al pantano de Foix) y otro cerca de Vilanova i la Geltrú. La carretera BV-2115 sigue cortada en los dos sentidos de la marcha. Hoy, día en que se había activado la prealerta del plan INFOCAT, se han producido también dos incendios más: uno en Cabra del Camp (Conca de Barberà) y otro en Arbeca (Garrigues), que ya se encuentran controlados o en fase de control.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...