26 jun 2012

Porta el teu vi, una campanya per comprar el vi on-line i consumir-lo al restaurant

Qui  no s'ha quedat en blanc alguna vegada davant d'una carta de vins, incapaç de decidir-se entre desenes de referències de gran qualitat? Aquesta situació, però, té els dies comptats gràcies a una original iniciativa posada en marxa per Vins de Catalunya, que s'ha batejat com Porta el teu vi. Es tracta d'una campanya que permet comprar el vi de les DO catalanes on-line (a través de la web de Vins de Catalunya) i consumir-lo comodament en un dels restaurants adherits a la campanya, sense cap cost adicional.
Quan el client arribi al restaurant (de moment es pot fer en un centenar d'establiments de tot Catalunya i Andorra) li serviran el vi que ha triat tranquilament des de casa i ha comprat per internet sense que hagi de pagar res més. D'aquesta manera, el client porta el vi al restaurant, però de forma virtual.
Cada trimestre els usuaris d’aquesta nou sistema disposen d’una carta amb 15 referències de vins (negres, blancs i rosats) i caves catalans de qualitat contrastada per poder escollir el producte que desitgin. La carta es renova cada trimestre. 


Quien no se ha quedado en blanco alguna vez ante una carta de vinos, incapaz de decidirse entre decenas de referencias de gran calidad? Esta situación, no obstante, tiene los días contados gracias a una original iniciativa puesta en marcha por Vins de Catallunya, que se ha bautizado como Porta el teu Vi. Se trata de una campaña que permite comprar el vino de las DO Catalanas on-line (a través de la web de Vins de Catalunya) y consumirlo comodamente en uno de los restaurantes adheridos a la campaña, sin ningún coste adicional.Cuando el cliente llegue al restaurante (de momento se pude hacer en un centenar de establecimientos de toda Catalunya y Andorra) le servirán el vino que ha escogido tranquilamente desde su casa y ha comprado por internet sin que deba pagar nada más. De esta manera, el cliente lleva su vino al restaurante, pero de forma virtual.Cada trimestre los usuarios de este nuevo sistema disponen de una carta con 15 referencias de vinos (tintos, rosados y blancos) y cavas catalanes de calidad contrastada para poder escoger el producto que deseen. La carta se renueva cada trimestre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...