20 jun 2012

Iran i l'Aràbia Saudita, nous mercats per a la maquinària agrícola espanyola

El sector d'empreses de maquinària agropecuària espanyola busca nous mercats pels seus productes i sembla que alguns països àrabs s'estan convertint en possibles destins per a les seves exportacions, com és el cas d' Iran o de l'Aràbia Saudita, dos països amb un gran potencial pel que fa a l'agricultura i la ramaderia.
Per aquest motiu, la Agrupación Española de Fabricantes-Exportadores de Maquinaria Agropecuaria (AGRAGEX) ha organitzat una missió comercial, que tindrà lloc entre el 22 i el 28 de juny, a Iran i l'Aràbia Saudita. Durant l'any 2011, les empreses associades a AGRAGEX van vendre a l'Iran per valor de 23 milions d'euros i a l'Aràbia Saudita per valor d'11 milions d'euros.


El sector de las empresas de maquinaria agropecuaria española busca nuevos mercados para sus productos y parecer ser que algunos países árabes se están convirtiendo en posibles destinos para sus exportaciones, como es el caso de Irán o de Arabia Saudí, dos países con un gran potencial en lo referente a la agricultura y a la ganadería. 
Por este motivo, la Agrupación Española de Fabricantes-Exportadores de Maquinaria Agropecuaria (AGRAGEX) ha organizado una misión comercial, que tendrá lugar del 22 al 28 de junio, en Irán y Arabia Saudí. Durante el 2011, las empresas asociadas a AGRAGEX vendieron a Irán por valor de 23 millones de euros y a Arabia Saudí por valor de 11 millones de euros.





No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...