18 jun 2012

Dos cellers lleidatans, premiats pel seu treball

Vi Vilosell del celler Tomas Cusiné
Les bodegues lleidatanes (DO Costers del Segre) estan d'enhorabona perquè dos dels seus cellers han recollit recentment reconeixements pel seu treball i per la bona feina feta en els últims temps. Per una banda, el celler Tomas Cusiné va ser escollit el passat 4 de juny com Millor Celler per l'Associació Catalana de Sumillers i, per l'altra el vi Raimat Terra Chardonnay (del celler Raimat) ha estat guardonat amb la medalla d'or del concurs Premis Baco Collita 2011, un reconeixement que també ha rebut un altre vi català, l'Alsina Sardà Finca La Boltana (DO Penedès).
Així doncs, amb el premi que l'acredita com a millor celler, atorgat per l'Associació Catalana de Sumillers, Tomas Cusiné, empresari i enòleg, recull el reconeixement dels experts pel seu projecte personal, que va emprendre al 2003 al poble de El Vilosell (Garrigues) on té 30 hectàrees de diferents varietats de vinya, que li permeten crear vins com els reconeguts Vilosell, Geol, Auzells o Drac Màgic, entre d'altres. Actualment, el celler exporta el 75% de la seva producció a més d'una vintena de països.
També el celler Raimat, de Lleida, esta d'enhorabona, ja que ha recollit recentment la medalla d'or del concurs Premis Baco 2011, organitzat per la Unión Española de Catadores (UEC). El certamen va comptar amb la participació de 60 experts tastadors, que van tastar 622 vins en una cata a cegues, dels quals en van premiar 32. El vi Raimat Terra forma part d'un concepte de respecte al medi ambient, que va des de la vinya fins a l'envàs. Així, és un vi 100% fruit de vinyes ecològiques, porta una ampolla més lleugera, una càpsula d'estany reciclable totalment, suro natural recobert de cera d'abella i una etiqueta de paper reciclat. 




Raimat Terra Chardonnay ha sido premiado con la medalla de oro por los catadores
Las bodegas leridans (DO Costers del Segre) están de enhorabuena porque dos de sus representantes han recogido recientemente sendos reconocimientos por su trabajo y por su buen hacer en los últimos tiempos. Por un lado, la bodega Tomas Cusiné fue escogida el pasado 4 de junio como Mejor Bodega por la Associació Catalana de Sumillers y, por otra, el vino Raimat Terra Chardonnay (de la bodega Raimat) ha sido galardonado con la medalla de oro en el concurso Premios Baco Cosecha 2011, reconocimiento que también ha recibido otro vino catalán, el Alsina Sardà Finca La Boltana (DO Penedès).
Así pues, con el premio que lo acredita como mejor bodega, otorgado por la Associació Catalana de Sumillers, Tomas Cusiné, empresario y enólogo, recibe el reconocimiento de los expertos por su proyecto personal, que emprendió en 2003 en el pueblo de El Vilosell (Garrigues), donde tiene 30 hectáreas de diferentes variedades de viña, que le permiten elaborar vinos como los reconocidos Vilosell, Geol, Auzells o Drac Màgic, entre otros. Actualmente, la bodega exporta el 75% de su producción a más de una veintena de países.
También la bodega Raimat, de Lérida, está de enhorabuena, ya que ha recogido recientemente la medalla de oro del concurso Premios Baco Cosecha 2011, organizado por la Unión Española de Catadores (UEC). El certamen contó con la participación de 60 expertos catadores, que probaron 622 vinos en una cata a ciegas, de los cuales premiaron 32. El vino Raimat Terra forma parte de un concepto de respeto al medio ambiente que vas desde la viña hasta el envase. Así, es un vino 100% fruto de viñedos ecológicos, lleva una botella más ligera, una cápsula de estaño reciclable, corcho natural recubierto de cera de abeja y una etiqueta de papel reciclado.

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